Sähköpyöräarvonnan voittajan kommentit

Elite Bike Vaasan suuri sähköpyöräarvonta on suoritettu, ja sähköpyörä on nyt luovutettu onnekkaalle voittajalle.🥇🥳 Voittaja on henkilö, jolla on ollut sähköpyörä taloudessaan jo 10 vuotta, joten laite on hänelle entuudestaan tuttu. 🚲☀️
Haastattelimme voittajaa saadaksemme lisätietoa sähköpyörien suosiosta. Tässä ovat hänen vastauksensa.

Miltä nyt tuntuu, kun olet voittanut tämän upean sähköpyörän?

"Upealta! En ole ennen oikein voittanut mitään arvonnoissa, joten tämä tuntuu erityisen hienolta. On kiva päästä kokeilemaan erilaista sähköpyörää, kuin mitä minulla on aiemmin ollut."

Mikä sai sinut osallistumaan tähän arvontaan?

"Luin lehdestä, että teillä on avajaiset ja sähköpyöräarvonta. Tunsin myös avajaisissa soittavan bändin soittajat, joita kävin tapahtumapäivänä jututtamassa. He ohjasivat minut osallistumaan arvontaan."

Mikä sähköpyöräilyssä houkuttelee sinua eniten?

"Tavalliseen pyörään verrattuna sähköpyörällä tulee pyöräiltyä paljon enemmän. Myös vastatuulet ja ylämäet eivät tunnu enää niin raskailta kuin tavallisella pyörällä."

Oletko jo miettinyt, mihin aiot ensimmäiseksi suunnata uudella pyörälläsi ja millaisia retkiä voit kesän aikana sillä tehdä?

"Ensimmäiseksi lähden tietenkin kotiin ja sen jälkeen kaupungille ajelemaan. Kesäisin ajamme vaimoni kanssa Vaasan rantoja pitkin – hänelläkin on sähköpyörä. Siellä on hienoja maisemia ja Vaasassa on todella hyvät pyörätiet."

Mitä haluaisit sanoa ihmisille, jotka harkitsevat sähköpyörän hankkimista?

"Ensimmäiseksi kannattaa käydä kokeilemassa sähköpyörää. Vasta sitten huomaa, kuinka paljon sähköpyörästä on hyötyä ja kuinka paljon se helpottaa arkea ja matkojen kulkemista. On hyvä myös muistaa, että sähköpyörän sähköt voi ottaa pois ja sitä voi käyttää täysin tavallisena pyöränä.
Älkää ostako halvimpia sähköpyöriä, vaan sijoittakaa parempaan pyörään. Halvempi hinta usein määrittää myös tuotteen heikomman laadun, ja siihen kyllästyy helposti. Pyörällä ajamisen pitää olla mukavaa, ja sähköpyörällä se todella on. Se on sijoitus pitkäksi aikaa!
Haluan vielä sanoa, että hankkikaa kunnollinen lukko pyöräänne, jotta voitte nauttia ajamisesta myös huomenna."

Onnea voittajalle ja kiitos osallistumisesta kaikille! 😍