Elite Bike työsuhdepyörä-palvelu

Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu on työnantajalle täysin kuluton!

Soita ja kysy lisää!

Kun työntekijä voi hyvin, koko yrityskin voi hyvin!

Olisiko aika päivittää yrityksesi työsuhde-etuja 2020-luvulle, haluaisitko edistää työntekijöiden työhön sitoutumista, työssä jaksamista ja kasvattaa työn laatua helposti ja edullisesti? Teemme siitä työsuhdepyörien avulla mahdollista juuri sinun yrityksellesi!

Pyöräilevä työntekijä on tehokas, hyvinvoiva ja sitoutunut 

Työsuhdepyörien mahdollistaminen työntekijöille on ekologisempi, ympäristöystävällisempi ja joustavampi työsuhde-etu, minkä myötä voidaan edistää muun muassa työntekijöiden tehokkuutta, kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä työssä jaksamista. Näin ollen työnantajana voit vain voittaa! Työntekijöiden jaksamisella ja hyvinvoinnilla on vaikutusta muun muassa sairaspoissaolojen määrään, työhön sitoutumiseen ja työntekijöiden työmotivaatioon sekä työn tehokkuuteen. Oletko itsekin huomannut olevasi virkeämpi ja tehokkaampi lyhyenkin liikuntasuorituksen jälkeen?

Työsuhdepolkupyörä on verovapaata etua jopa 1 200 euroon saakka

Vuodesta 2021 alkaen työsuhdepolkupyörä on ollut verovapaata etua jopa 1 200 euroon saakka. Työsuhdepyörä on tavallinen tai sähköavusteinen pyörä, jonka työnantaja hankkii työntekijälleen suoraostona tai rahoitus- tai leasingsopimuksella joustavalla 12-60 kuukauden vuokrasopimuksella. Työntekijä voi saada polkupyöräedun palkkansa päälle tai se voidaan vähentää palkasta, jolloin työnantaja maksaa leasingvuokran ja työntekijä laskennallisen osan pyörän verotusarvosta. Työnantaja säästää pyöräedun osalta palkan sivukulut ja voi vähentää leasingmaksun yhteisöverotuksessa. Työsuhdepyörällä voi ajaa työmatkan lisäksi myös vapaa-ajan matkoja. Kun sopimus päättyy, työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen sovittuun hintaan tai käyttää siitä saadun summan välirahana uuden vaihtamiseen.

Ei vaadi vakuuksia, ei takaajia

Työsuhdepyörän hankkiminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Työsuhdepyörä on etu, joka luo jokaiselle työntekijälle tasa-arvoisen mahdollisuuden edistää omaa terveyttään liikkumisen myötä. Verovapaa polkupyöräetu voi tuoda jopa satojen eurojen hyödyn työntekijälle vuodessa. Työsuhdepyöräedun myötä myös pienempituloinen voi saada laadukkaan sähköpyörän käyttöönsä. Työsuhdepyöräilyn kautta myös vähemmän liikkuvat työntekijät voivat innostua pitämään hyvinvoinnistaan parempaa huolta ja hankkimaan sähköavusteisen pyörän!

Miksi valita työsuhdepyörät juuri Elite Bike:sta?

Tarjoamme asiakkaillemme yksilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua

Elite Bike:ssa saman katon alta löytyvät niin tavalliset kuin sähköavusteiset pyörät, lisävarusteet, takuut, huollot, varaosat ja henkilökohtainen opastus! Tarjoamme asiakkaillemme yksilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, ja etsimme jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeitaan vastaavan pyörän. Osaavat polkupyöräasiantuntijamme ovat tavoitettavissa joka arkipäivä klo 10­-18. Kun hankit työsuhdepyörät juuri meiltä, saatte hoitaa palveluun liittyvät asiat suoraan meidän kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä. Haluamme olla mukana luomassa uudenlaista, hyvinvoivaa ja eteenpäin suuntautuvaa työkulttuuria, ja tehdä työsuhdepyöräilypalvelun yrityksille mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi!

Palvelumme on joustavaa eikä sisällä turhia lisäkuluja!

Ei piilokuluja!

Työsuhdepyöräpalvelumme on aina työnantajan toiveita kuuntelevaa ja huomioivaa. Palveluumme sisältyvät muun muassa 0,00 euron avausmaksu ja laskutuspalkkio! Lisäkuluja eivät tuo myöskään koontilaskutuspalvelu, joka sisältyy palveluumme aina ilmaiseksi. Voimme sisällyttää kattavan vakuutuksen työsuhdepyöräpalveluumme, mikäli yrityksenne niin haluaa. Meillä on mahdollisuus joustavaan 24-60 kuukauden sopimusaikaan. Lisäksi koko sopimuskauden ajan on voimassa kiinteä kuukausimaksu.

Työsuhdepyöräedun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta! 

Meille jokainen asiakas on arvokas, ja palvelemme jokaista yksilöllisesti ja joustavasti myös sopimusajan ja kuukausimaksun sopimisessa. Haluamme tehdä työsuhdepyöräedusta mahdollisimman vaivattoman työnantajalle, joten palvelemme jokaista yritysasiakasta hallinnollisesti, tehokkaasti ja asiantuntevasti. Meiltä hoituvat sähköiset allekirjoitukset sopimuksiin ja tarjoamme ilmaiseksi koontilaskutuspalvelun sekä staattisen raportoinnin. Elite Biken asiantuntijat ovat käytössänne koko sopimuskauden ajan veloituksetta. Sopimusajan päättyessä työsuhdepyörän voi lunastaa itselleen sovittuun hintaan tai käyttää välirahana uuden vaihtamiseen. Työsuhdepyöräetu ei vaadi takaajia tai vakuuksia. Joustavat ja monipuoliset palvelut Elite Bikessa ei suinkaan pääty sopimuskauden päättyessä, vaan olemme Elite Bikessa myös sen jälkeen juuri teitä varten!

Usein kysytyt kysymykset

Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu on yrityksille suunnattu palvelu, joka mahdollistaa työsuhdepyörien tarjoamisen työntekijöille verovapaana etuna. Palvelumme sisältää laajan valikoiman tavallisia ja sähköavusteisia polkupyöriä, sekä kattavat huolto- ja tukipalvelut.

Palvelumme on suunniteltu olemaan työnantajalle täysin kuluton. Työnantaja säästää pyöräedun osalta palkan sivukulut ja voi vähentää leasingmaksut yhteisöverotuksessa.

Kyllä, vuodesta 2021 lähtien työsuhdepolkupyörä on ollut verovapaata etua jopa 1 200 euroon saakka.

Työsuhdepyörä voidaan hankkia suoraostona, rahoitus- tai leasingsopimuksella joustavalla 12-60 kuukauden vuokrasopimuksella. Me Elite Bikessa autamme valitsemaan sopivan hankintatavan yrityksellenne.

Kyllä, työsuhdepyörällä voi ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajan matkoja.

Ei, työsuhdepyörän hankkiminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Kun sopimuskausi päättyy, työntekijällä on mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen sovittuun hintaan tai käyttää siitä saadun summan välirahana uuden pyörän vaihtamiseen.

Voitte ottaa yhteyttä meihin Elite Bikessa puhelimitse tai sähköpostitse. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan teitä koko prosessin ajan, alkaen tarpeidenne kartoituksesta sopimuksen allekirjoitukseen.

Ei ole. Palvelumme on suunniteltu olemaan täysin läpinäkyvä, ilman piilokuluja tai turhia lisämaksuja.

Tilaa esittely työsuhdepyöräpalvelusta

Haluatko että tulen kertomaan lisää työsuhdepyöristä? Teen sen mielelläni! Täytä lomake niin olen teihin yhteydessä!

krister@elitebike.fi

+358 44 5441960

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.