Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu

Tervetuloa kokemaan työsuhdepyörien uusi aikakausi kanssamme!

Elite Bike ei ole vain palvelu – se on lupaus paremmasta tavasta hoitaa työsuhdepyöräasiat. Uskomme yksinkertaisuuteen, reiluuteen ja asiakastyytyväisyyteen, ja nämä arvot heijastuvat kaikessa, mitä teemme.

Uuden palvelun synty

Vuonna 2020 olimme uudenlaisen idean äärellä: työsuhdepyörät ja niihin liittyvät palvelut. Kokoontuessamme mietimme syvällisesti, miksi työsuhdepyörät tarvitsisivat välityspalvelun. Miksi pyöräliike, joka tuntee pyörät, huollot ja yritysten tarpeet, ei voisi hoitaa koko pakettia?

Suurin kysymyksemme oli, miksi yrittäjän pitäisi maksaa hallinnointipalkkioita työsuhdepyöristä. Miksi viedä ylimääräisiä euroja yrittäjältä, kun voisi tarjota suoran ja reilun palvelun?

Näiden pohdintojen seurauksena syntyi Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu. Ideamme on yksinkertainen mutta mullistava: 100€ työntekijältä ja 0€ kuluja yrittäjälle. Kaikki palvelut saman katon alta, ilman turhia välikäsiä tai piilokuluja.

Elite Bike työsuhdepyöräpalvelun ydinidea:

  • 100€ työntekijältä
  • 0€ kuluja yrittäjälle
  • Kaikki palvelut saman katon alta
Elite Bike työsuhdepyöräpalvelun synty

Vahvuutemme

Yksinkertaisuus: Palvelumme on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Työnantajat voivat helposti ottaa palvelun käyttöön ilman monimutkaisia prosesseja tai byrokratiaa.

Reiluus: Uskomme reiluun ja läpinäkyvään toimintaan. Elite Bike ei peri piilokuluja tai ylimääräisiä maksuja, vaan tarjoaa selkeitä ja reiluja sopimuksia.

Asiakastyytyväisyys: Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua ja tukea koko sopimusajan, varmistaen, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Reilu ja suoraviivainen työsuhdepyöräpalvelu

Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu ei ole vain palvelu – se on sitoutumisemme reiluun ja suoraviivaiseen tapaan tarjota työsuhdepyöriä. Meillä on vahva asiantuntemus pyöristä ja haluamme tuoda tämän osaamisen yrityksille ja heidän työntekijöilleen.

Tavoitteenamme on tehdä työsuhdepyörien hankinnasta helppoa ja vaivatonta, ilman ylimääräisiä kuluja tai monimutkaisia järjestelyjä.

Reilu ja suoraviivainen työsuhdepyöräpalvelu
Tutustu työsuhdepyöräoppaaseen työnantajalle ja ota meihin yhteyttä, niin laitetaan pyörä pyörimään
Työsuhdepyöräopas työnantajalle

Työsuhdepyöräopas työnantajalle

Tutustu kattavaan oppaaseen ja ota käyttöön Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu
Lue lisää
Työsuhdepyöräopas työntekijälle

Työsuhdepyöräopas työntekijälle

Hanki unelmiesi pyörä työsuhdepyöräedulla!
Lue lisää