Työsuhdepyöräopas työnantajalle

Täysin kuluton ratkaisu pyöräedun tarjoamiselle henkilöstölle.

MIKÄ ON TYÖSUHDEPYÖRÄETU?

Työsuhdepyöräetu tarkoittaa, että työnantaja tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hankkia polkupyörän verovapaasti 1 200 euroon asti vuodessa. Tämä etu kattaa pyörän lisäksi myös huollot, vakuutukset ja varusteet. Työsuhdepyörää voi käyttää työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla, mikä lisää sen houkuttelevuutta ja käyttömahdollisuuksia. Tarjoamalla työsuhdepyöräedun, työnantaja osoittaa sitoutumista työntekijöidensä terveyteen ja hyvinvointiin, mikä vahvistaa yrityksen imagoa ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Tämä verovapaa etu on erinomainen tapa parantaa työntekijöiden elämänlaatua ilman suuria kustannuksia yritykselle.

Mikä on työsuhdepyörä

Työsuhdepyöräedun suosio Suomessa

Pyöräily lisääntyy Suomessa jatkuvasti, ja hallituksen tavoitteena on kasvattaa pyöräilyn määrää 30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Työsuhdepyöräetu on ollut käytössä nykyisessä muodossaan vuodesta 2021 lähtien, ja se on saavuttanut nopeasti suurta suosiota. Suomessa on tällä hetkellä yli 80 000 työsuhdepyörän omistajaa, mikä kertoo edun valtavasta suosiosta ja tarpeesta.

Työsuhdepyöräedun tarjoaminen on konkreettinen tapa yrityksille osallistua tähän kasvavaan trendiin ja tukea yhteiskunnallisia tavoitteita. Tämä etu ei ainoastaan lisää työntekijöiden hyvinvointia ja motivaatiota, vaan myös vähentää ympäristökuormitusta, edistäen kestäviä liikkumismuotoja ja pienentäen yrityksen hiilijalanjälkeä.

Hyödyt yritykselle:

 • Rekrytointivaltti: Kilpailu osaavasta työvoimasta on kovaa, ja työsuhdepyöräetu voi olla se tekijä, joka erottaa yrityksesi muista. Tarjoamalla työntekijöillesi mahdollisuuden hankkia laadukas pyörä työsuhde-etuna, osoitat välittäväsi heidän hyvinvoinnistaan ja sitoutuneesi tarjoamaan parhaan mahdollisen työkokemuksen.
 • Sitoutuminen: Näytä työntekijöillesi, että välität. Kun työntekijät tietävät työnantajansa panostavan heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa, he sitoutuvat yritykseen pitkäaikaisesti. Pyöräedun käyttöön ottava työntekijä sitoutuu myös työsuhdepyörän käyttöön vuokra-ajan ajaksi.
 • Sairauspoissaolojen väheneminen: Terve työntekijä on tuottava työntekijä. Pyöräilemällä töihin tai vapaa-ajalla työntekijät vähentävät sairauspoissaoloja ja pitävät tuottavuuden korkealla.
 • Palkitse ilman kuluja: Pyöräedulla voit palkita työntekijöitäsi ilman ylimääräisiä kuluja. Se on tapa osoittaa arvostuksesi ja kannustaa terveelliseen elämäntapaan.
 • Ympäristöystävällinen valinta: Pyöräily on sekä terveellinen että ympäristöystävällinen liikkumismuoto. Vähemmän autoja liikenteessä tarkoittaa pienempää hiilijalanjälkeä ja puhtaampaa ympäristöä. Työsuhdepyöräetu edistää ympäristövastuullisuutta.

Miksi valita Elite Bike?

 • Kuluton ratkaisu ilman välikäsiä: Elite Bike Työsuhdepyöräpalvelu on yritykselle täysin kuluton. Tarjoamme kattavan työsuhdepyöräpalvelun ilman ylimääräisiä maksuja.
 • Kokonaisvaltainen palvelu: Hoidamme kaiken puolestanne, edun lanseeraamisesta pyörien huoltoon saakka.
 • Vaivaton hallinnointi: Pyöräedun käyttöönotto ja hallinnointi on helppoa ja vaivatonta. Palvelumme on suunniteltu siten, että se ei rasita yrityksen toimintaa.
 • Pyöräilyn asiantuntija: Asiantunteva henkilöstömme on aina käytettävissä – myös sopimusajan jälkeen.
 • Ajantasainen tieto: Tarjoamme helpon ja luotettavan tavan saada ajantasaista tietoa leasingsopimuksista verkkoportaalin kautta. Raportti leasingsopimuksista on aina palkanlaskennan saatavilla.

Työnantajalle kuluton

Fiksu tapa tarjota pyöräetua

Työnantajalle kuluton työsuhdepyöräpalvelu

asiakkaitamme

Elite Bike -työsuhdepyöräpalvelun käyttöönotto on yksinkertaista:

 1. Varaa tapaaminen: Varaa noin 30 minuutin tapaaminen. Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan palvelustamme.
 2. Saat materiaalit: Tapaamisen jälkeen saat kaikki tarvittavat materiaalit ja kustannuslaskelman.
 3. Allekirjoita sopimus: Allekirjoita sopimus sähköisesti.
 4. Valitse pyörät: Työntekijät voivat valita pyöränsä verkossa tai myymälässämme Seinäjoella ja Vaasassa.
 5. Hallinnointi: Elite Bike hoitaa etuun liittyvän hallinnoinnin ja raportoinnin.

Työsuhdepyöräetu on työnantajalle erinomainen tapa parantaa työntekijöidensä hyvinvointia, vähentää kustannuksia ja edistää kestävää kehitystä. Elite Bike tekee edun käyttöönotosta ja hallinnoinnista vaivatonta, tarjoten kokonaisvaltaisen palvelun ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Työsuhdepyöräetu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä taloudellisesti että työtyytyväisyyden ja tuottavuuden muodossa.

Yleisimmin esitetyt kysymykset

Elite Bike työsuhdepyöräpalvelu on yrityksille suunnattu palvelu, joka mahdollistaa työsuhdepyörien tarjoamisen työntekijöille verovapaana etuna. Palvelumme sisältää laajan valikoiman tavallisia ja sähköavusteisia polkupyöriä, sekä kattavat huolto- ja tukipalvelut.

Palvelumme on suunniteltu olemaan työnantajalle täysin kuluton. Työnantaja säästää pyöräedun osalta palkan sivukulut ja voi vähentää leasingmaksut yhteisöverotuksessa.

Työsuhdepyörä voidaan hankkia suoraostona, rahoitus- tai leasingsopimuksella joustavalla 12-60 kuukauden vuokrasopimuksella. Me Elite Bikessa autamme valitsemaan sopivan hankintatavan yrityksellenne.

Ei ole. Palvelumme on suunniteltu olemaan täysin läpinäkyvä, ilman piilokuluja tai turhia lisämaksuja.

Voitte ottaa yhteyttä meihin Elite Bikessa puhelimitse tai sähköpostitse. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan teitä koko prosessin ajan, alkaen tarpeidenne kartoituksesta sopimuksen allekirjoitukseen.